Proef de sfeer van de Hacienda.

Een impressie van Bed and Breakfast Hacienda Guaro Viejo en de nabije omgeving. Proef de sfeer van het Natuurpark en biosfeerreservaat Sierra de las Nieves, in Guaro. Bekijk foto’s van activiteiten in de buurt en zie gasten volop genieten van een verblijf in de Spaanse zon.

Heeft u zelf mooie foto’s of videos gemaakt tijdens uw verblijf bij Hacienda Guaro Viejo? Deze zouden wij graag op onze website tonen of op social media. U mag ons altijd een berichtje sturen of tijdens uw verblijf foto’s ter beschikking stellen.

VOOR DE BESTE VAKANTIE IN ZUID-SPANJE

De kleinschalige Bed and Breakfast Hacienda Guaro Viejo ligt tegen één van de bergen van het prachtige natuurgebied “Sierra de las Nieves”. Op slechts 3 km van het authentieke Spaanse dorpje Guaro waar zich diverse tapasbarretjes bevinden. Maar in de rust van de bergen met een uitzicht dat wel tientallen kilometers ver rijkt. Centraal gelegen tussen de bekendste toeristische plekken behoren dagtrips naar Granada, Malaga, Ronda of het strand tot één van de vele mogelijkheden in de omgeving.

Maar wilt u een dagje niks doen dan kan dat natuurlijk ook. Naar wens bezorgen we heerlijke ontbijtjes, verse broodjes en versgeperste jus d’orange bij de huisjes. En kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad met bijvoorbeeld een goed boek uit onze bibliotheek en een lekker koel drankje uit de honestybar naast het zwembad. We laten u graag kennismaken met de Andalusische gastvrijheid en service.

Het weer de komende dagen

 
Omslagafbeelding voor Hacienda Guaro Viejo
5
Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo is typische Spaanse Haciënda met 7huisjes/ Bed & Breakfast gelegen aan voet van natuurgebied Sierra de Las Nieves met zicht op de Zonnevallei. 40min van luchthaven,25min strand Marbella.Logeren bij Belgen / Nederlanders Silvie & Lars

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons