Algemene voorwaarden.

Voor alle huisjes is de prijs voor 2 personen per nacht.

Vanaf 2 jaar is de toeslag 15€ , voor kinderen onder de 2 jaar is die 10€. Babybed en kinderstoel inbegrepen.

Voor 11.5€ per persoon kan er een uitgebreid luxe ontbijt bijgeboekt worden, voor kinderen tussen 2 jaar en 6 jaar is het 7.5€ voor een ontbijt en onder de 2 jaar is er gratis ontbijt.

Minimum verblijf is 5 nachten, een korter verblijf is mogelijk met een éénmalige toeslag van 35€
Bij een langer verblijf van vanaf 12 nachten 5% korting op de verblijfskosten

Alle prijzen zijn inclusief BTW water/elektriciteit, bedlinnen, handdoeken en zwembadhanddoeken. Exclusief gebruik airco (prijs per kwh).

Voor de standaard huisjes (2 kamers) geldt een verplicht eindschoonmaaktarief van €45,-.
Voor de familiehuisjes (3 kamers) geldt een verplicht eindschoonmaaktarief van €55,-.

Bijzonderheden:
Wij hebben geen pin apparatuur en accepteren geen creditcards.
De eigenaren van Hacienda Guaro Viejo kunnen niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gesteld, direct noch indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt tijdens het verblijf of gerelateerd aan het gebruik van facilitaire voorzieningen op het terrein. Je verblijft op eigen risico.

Annulering en verzekering

Annuleren ongeacht de reden, 3 maanden voor afreisdatum 50% van het voorschot , tot 2 maanden voor afreisdatum volledige voorschot aangerekend, vanaf 2 maanden tot 0 dagen wordt gehele reisbedrag ingehouden – Daarom raad ik iedereen aan om voor een goede annuleringsverzekering en bijstand verzekering te zorgen, voor geval bij annulering door ongeval, ziektes, onvoorziene omstandigheden, overmacht etc. We kunnen ook niet in gebreke gesteld worden bij schade tijdens een verblijf. Door het betalen van het voorschot gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Het weer de komende dagen

 
Omslagafbeelding voor Hacienda Guaro Viejo
5
Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo is typische Spaanse Haciënda met 7huisjes/ Bed & Breakfast gelegen aan voet van natuurgebied Sierra de Las Nieves met zicht op de Zonnevallei. 40min van luchthaven,25min strand Marbella.Logeren bij Belgen / Nederlanders Silvie & Lars

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons