Activiteiten.

Voor kinderen.

In en rondom Hacienda Guaro Viejo kunnen verschillende activiteiten worden ondernomen. Uiteraard kunnen onze gasten gebruik maken van het zwembad (als het weer het toelaat). Maar met de kinderen zijn er ook heel veel verschillende uitstapjes te maken. Variërend van leuke wandeltochten, prachtige dierentuinen tot gigantische zwemparken.

Zo kun je met de kinderen via een kabelbaan van de kust de bergen in en daar een mooie roofvogelshow bekijken, is er in Marbella een mooi klimpark wat een uitdaging is voor jong en oud en zijn er bijvoorbeeld in malaga leuke fietstochten te boeken. En wilt u een dagje van het strand genieten dan bent u met 30 minuten aan het strand van de Costa del Sol.

NAAR ACTIVITEITEN

Voor volwassenen.

Een bezoek aan één van de omliggende steden, zoals Ronda, Málaga, Marbella, Mijas, Antequera of Córdoba is zeker de moeite waard.

Maar vergeet natuurlijk ook alle prachtige kleine witte dorpjes in de omgeving niet, de mooie natuurgebieden en de diverse stranden.

En kom je het tweede weekend van september dan heb je helemaal geluk. Want dan wordt in Guaro het Festival de luna Mora (Festival van de Moorse maan) gevierd. 25.000 kaarsjes schitteren dan door het hele dorp dat voor deze gelegenheid is omgetoverd in de sfeer van een Arabische markt. U kunt genieten van de beste Spaanse flamenco en folklore shows.

NAAR ACTIVITEITEN

Fietsen in Malaga.

Zie alle bezienswaardigheden die Malaga te bieden heeft in 3 uur tijd op de fiets. Onder begeleiding van een Nederlandse gids kom je langs alle highlights en hoor je het verhaal achter deze fantastische stad. Je fietst onder andere langs het Plaza de Toros, het Arabische fort Alcazaba, het geboortehuis van Picasso en nog veel meer! Tijdens de tour is er genoeg tijd om foto´s te maken en natuurlijk is er ook tijd voor een tapas- of koffiestop. De tour is geschikt voor iedereen!

TOUR BOEKEN

Eten en uit gaan.

U kunt bij ons iedere morgen verse broodjes krijgen. In het hoogseizoen organiseren wij bbq/paëlla/pizza avonden.

In Guaro en omgeving zijn diverse bars en restaurants, Lord cani en La bodega in Guaro, El Castillo de Monda in Monda en onze persoonlijke favoriet Coconut tapas in Coín.

Het weer de komende dagen

 
Omslagafbeelding voor Hacienda Guaro Viejo
5
Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo is typische Spaanse Haciënda met 7huisjes/ Bed & Breakfast gelegen aan voet van natuurgebied Sierra de Las Nieves met zicht op de Zonnevallei. 40min van luchthaven,25min strand Marbella.Logeren bij Belgen / Nederlanders Silvie & Lars

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons