Voor ons, Silvie, Lars en Milas begon ons avontuur in het buitenland al lang gelegen, zoals jullie al konden lezen onder het deel “ons verhaal”!

Na onze avonturen als reisleiders startte we 5jaar geleden in 2014 onze eigen B&B Rincón del Mundo, het plekje van de wereld. 5 super jaren hebben we hier in de zelf opgestartte Bed and Breakfast beleefd, onze gasten werden echte vrienden en komen nog steeds terug! WE kwamen zelfs op tv in “Met Vier in Bed”. Nu is het tijd om uit te breiden, en onze gasten/vrienden en ook nieuwe gasten te verwelkomen in ons weer nieuwe avontuur “B&B Hacienda Guaro Viejo”. Toen we dit domein voor het eerst zagen konden we er enkel van dromen, een volledig jaar en half droomde we van deze locatie…. En ja we hebben doorgezet en het is zo ver we mogen ons sinds april 2019 trotse uitbaters noemen van deze magische plek!

Een droom die nu pas echt in vervulling gaat voor ons, want dit zou wel eens ons eindproject moeten worden. Al onze ervaringen, kennis, inzet gebundeld op dit prachtige domein, met het idee dat we het gevoel en de sfeer van de oude B&B meenemen naar hier.

We plannen dan ook de komende maanden veranderingen en renovatie werken. We maken tegen februari 2020 een gemeenschappelijke binnen ruimte met receptie, bibliotheek, zithoek, openhaard, spelletjeshoek en ontbijthoek met buitenterras. Zo willen we ook hier weer het B&B gevoel helemaal thuis brengen, en de wintermaanden ook gezellig maken.  Deze gemeenschappelijke ruimte zullen we noemen naar onze oude B&B : “ Rincón del Mundo” de hoek van de wereld,  waar mensen weer samen komen. Een thuis voor echte reizigers!

Ondertussen is de zomer voor ons heel hard werken, de oude B&B is nog open, de Hacienda op volle kracht, onze excursie met de Luxe Catamaran gaan wekelijks door, en een baby onderweg voor december!  Volg zeker onze verhalen de komende maanden.

Gemakkelijk te volgen via facebook Hacienda Guaro Viejo

Wij zijn klaar voor dit nieuw avontuur, jullie voor een geweldige vakantie!

Vele groetjes Silvie, Lars en Milas